Leka med vatten

Den här morgonen började som mornar oftast gör. Viggo stod i sin säng och pekade på tapeten och sa "iih" (=fågel). Jag lyfte ur honom och gick tillbaka till sängen för att dra mig. Viggo började leka vid sitt halvfärdiga kök, och snart kom han med en kanna och skrek "mim" (=i det här fallet vatten). Föräldrarna förklarade att man bara får leka med vatten utomhus, eller när man badar. Geniet gick då in i badrummet, vände om och pekade in i klädkammaren och gav sig inte. In i klädkammaren, fram med badbaljan och så blev det morgonbad!




Tillträde förbjudet

Haha, bläddrade lite bland mobilbilder och hittade den här från när vi var hos mina föräldrar i slutet av april. Den talar för sig själv...



Semester i ilfart

Hej vad det går! Det är galet, men nu har jag snart haft semester en hel vecka! Massor har hänt, men bloggen skvallrar inte om mycket.
 
Föräldrar och bröder gästade huvudstaden mellan måndag kväll - fredag. Vi låg på stranden, utflyktade till Barkarby handelsplats, tog en tur in till City och avslutade veckan med ett besök på Taxinge slott i strålande solsken. En riktigt bra vecka!
 
I helgen har vi slappat hos Niklas föräldrar i Stenhamra och lapat ännu mera sol. Gårdagen hade utlovat regn, men inget kom. Ändå tog jag och Viggo varsin middagslur om ca tre timmar!
 
Idag åkte vi till IKEA. Jag håller på med ett projekt till vår kock här hemma. Viggo gör inget annat än lagar mat. Hans leksakskastruller är tydligen inte av tillräckligt god kvalitet, så våra kastruller är ständigt på rymmen ifrån kökslådorna. Jag hoppas att mitt projekt kan avleda kockens strikta fokus på kastrullkvalitén. Återstår först att se om jag kan avsluta den här idén...
 
En trött och gapig son mutades (av mamman) med pappas milkshake. Först 2,5 dl senare när Viggo fick syn på något intressant kunde Niklas få tillbaks den. Gott var det!

Tofflor

Idag kom tofflorna som jag beställde till Viggo i söndags kväll, riktigt snabb leverans! Perfekt att ha på dagis, där golvet är lite kallt.
 
 

RSS 2.0