Supertips!

Nu är snart dagen kommen då det är dags att säga adjö till Fårrden. Idag fick den en välbehövlig genomstädning inför försäljningen. Det brukar vara ett elände att få bort de vita hundhåren som verkligen rotat sig fast på baksidan om sätet. Hur mycket man än dammsuger ger de sig inte. Idag gick det hundra gånger lättare! På tvättstationen hos svärföräldrarna finns en katt och pälsvårdande produkter. En ryktborste i gummi gjorde susen på bilsätet!

Måste-ångest

Tänk att jag inte är helt övergiven trots mina dåliga uppdateringar!

Jag lever lite emellanåt, men har inte så stora krav just nu. Insåg efter en runda i Bromma Blocks att jag inte orkar vara på benen mer än någon timme åt gången. Fortfarande hänger en del måsten över mig, som att skicka in papper till F-kassan och sälja bilen. Kommer ens F-kassan godkänna min sjukskrivning? Måste in på jobbet också. Usch, de där måstena mår jag inget bra av.

Status: moll

Sjukskrivningen fortgår. Jag är slö jämt. Den senaste veckan har lillebror varit här och sällskapat mig, och vi har åtminstone badat vid några tillfällen. Men nåt roligt sällskap i övrigt har jag knappast varit.

Jag har jättesvårt att sova på nätterna. När jag väl sover drömmer jag hela tiden. Otrevliga drömmar. Drömmar om att jag gör fel i kassan på jobbet, om ogiltiga tågbiljetter som jag redan dubbelkollat, vänner som dör och andra hemska saker. Så hur trött jag än är, så vill jag egentligen inte somna och hamna i mardrömmarnas land.

Nästa vecka ska jag träffa psykologen. Inte för att jag egentligen vill. Jag kan tänka själv. Men okej, han ska få en chans, kanske två.

Sov gott, Yatzy

Farväl, älskade Yatzy. Det är dags nu. Vi kommer sakna dig väldigt mycket!

♥♥♥



Familjen Fiskmås

Natt efter natt gnäller de där eländiga fiskmåsarna. Man får vara glad om man får någon sömn alls. Häromdagen gick jag över innergården med Fia och fick plötsligt syn på två små fiskmåsungar. Det blev ilfart hem, eftersom föräldrarna kan gå till anfall med både näbbar och klor när en fara lurar.

Nu på förmiddagen kikade jag ut genom fönstret, lagom till frukostceremonin visade det sig. Lite söta är de ändå, trots att jag ligger sömnlös.


RSS 2.0