Den nakna sanningen


Längtan

Jag ska inte förringa längtan efter bebisen, men just det här inläggets längtan handlar om något annat. Efter månader hemma i mjukisbyxor och linne, är jag galet sugen på att uppdatera garderoben! Det ska göras noggrant, med amningsvänliga toppar som får mig att känna mig något mer attraktiv än en mjölkmaskin. Sen är det ju det där med vikten... Jag har inget emot att behålla några extrakilon, men de 22 som hittills satt sig hyser jag ingen större kärlek till. Jag är till och med sugen att börja på gym! Får hoppas att kroppen tillåter träning ganska snart efter förlossningen. Jag vill orka igen!

Köksmaskinen

Snart är den min! Ringde och fick den undanlagd på City nu när jag har kupongerbjudande+personalrabatt. Blir till att pallra sig in till stan i helgen!


Med is

Is är det senaste. Först var det Sibyllakorv och kolasnören, sen McDonald's och därefter juice. Nuförtiden ska Cola och saft serveras "MED IIIIIS!".


Mitt i natten

Sitta här mitt i natten och ha ont är inte vad jag helst önskar just nu. Plötsligt drar det till ordentligt i nedre delen av magen, som varar kanske tio-tjugo sekunder och sedan tynar bort lite försiktigt. Som ett hastigt magknip som sätter in, minskar i intensitet för en stund och kort därefter inte känns alls. Förvärkar? Det har börjat slå mig på sista tiden att den där lilla faktiskt ska ut också... Samma väg som den kom in, men miljoner gånger större. Ctrl+Z?

3 tips gällande bil

¤ Gissa inte hur du går tillväga för att komma ut ur ett parkeringshus - ta reda på det! När du står vid utfartsbommen med obetald biljett finns det stor risk för köbildning bakom dig och du kommer varken framåt eller bakåt. Ingen annan heller för den delen.

¤ Gissa inte heller vilken europaväg som går utanför ditt/din sambos jobb. Tar man fel kan man plötsligt hamna inne i stan och veta varken ut eller in. Har du tur har du en s.k. miljöbil som inte registrerar trängselskatt.

¤ Svara alltid när konstiga nummer ringer på orimliga tider. Det kan vara det kommunala vattenbolaget som ringer och meddelar att din bil håller på att drunkna (eller åtminstone står mitt över en ledningsläcka och i vägen för reparationsteamet).

Rund

Den är allt bra rund nu, vecka 34+3. 20 kilo upp!



Junosängen

Visserligen har vi skaffat en vagga till Liten, men den lär vara urvuxen efter tre månader. En spjälsäng måste inhandlas under våren, och jag har gått och kärat ner mig i junosängen! Den är såklart svindyr, men med lite flyt på begagnatmarknaden kanske priset åtminstone skulle bli överkomligt. Sambon tycker dock fortfarande att den är för dyr, trots att den går att göra om till juniorsäng som barnet kan ha i flera år framöver! Hjälp mig med övertalningen!

Visst är den väl alldeles underbar?!

MVC-kontroll

Det mesta kretsar kring Liten just nu. Idag var jag på kontroll, och som vanligt löd kommentarerna kring testerna "Bra". Jag retar mig lite på det. Vad betyder bra? Jag får fråga hela tiden om jag vill veta mer specifikt. Hur högt var blodtrycket? Hur snabbt slår hjärtat? Vad ligger SF-måttet på? Jag kanske är lite siffernörd, men det är väl alltid bra att veta?

Det verkar som om bebisen lagt sig tillrätta nu och sjunkit ner en bit. SF-måttet var oförändrat (29) sedan förra gången för två veckor sen, och pga det fick jag en remiss för tillväxtultraljud. Säkert inget allvarligt, men better safe than sorry. H*n ligger ju och sprattlar med rätt bra kraft i alla fall!

Segt

Den sista långa väntan har börjat. Jul och nyår har passerat, jag har slutat jobba, barnvagnen är hämtad, bilstol inhandlad och vaggan levererad. Nu är dagarna bara jättetråkiga. Jag är konstant trött och sover mycket. 50 dagar till BF och tiden sniglar sig fram. Tjocka på dig lite nu bebisen och kom ut snart!

RSS 2.0