Depp

Jag har haft huvudvärk sedan drygt två veckor tillbaka.
Viggo går mig på nerverna och skriker 90 % av sin vakna tid.
Jag har jobbångest och gråter.
 
Jag orkar helt enkelt inte just nu.

En liten fullgubbe

De senaste dagarna har Viggo på eget initiativ börjat gå i stället för att krypa, när han ska förflytta sig från ett ställe till ett annat. Det kan bli ganska många steg om balansen håller, vilket den gör alltmer. Behöver jag säga att han är söt, när han stapplar fram som en liten fullgubbe?

Borta!

Ett livstecken härifrån igen.
 
Igår när Niklas hade lagat mat kom han plötsligt in till mig vid datorn och visade upp sitt ena finger, det som ringen brukar sitta på. Det gjorde den inte den här gången och Niklas trodde att han tappat den under matlagningen. Vi sökte på golvet, i diskhon, under kylen, frysen och spisen, i soporna, i frysfacket, i äggkartongen (hade stekt pyttipanna och ägg), i vantarna som han hade på sig innan han kom hem, men INGENSTANS hittade vi ringen. Vårt sista hopp (?) är att Viggo ska ha ätit upp den, så nu gräver vi i kommande dagars bajslöjor. Den första var ringlös.

Vovven Viggo


Identitetskris?

 
Vårt barn lär sig av storasyster Hunden...

Barnrumsplanering

Say what?! Det känns ju som att jag skrev i förrgår! Datumet säger något annat...
 
Jag har äntligen kommit på hur jag vill ha Viggos rum, utan att behöva byta ut hela möblemanget (förutom Juno/Sebrasängen som jag ÄLSKAR). Vi har två Beståhyllor från Ikea som låg pyrt till, men eftersom de var ganska dyra i inköp ville mitt ekonomiska jag inte riktigt byta ut dem mot den så barnvänliga Expedit. I den nya planen passar de in :-) Skrivbordet och datorn däremot kommer så småningom att få flytta ut, men det kräver en del roddning i övriga lägenheten - tidskrävande roddning. Först på tur står en rensning av källarförrådet, som får en lätt start i morgon när fastrarna kommer ner och barnvaktar.
 
I min finfina barnrumsplan ingick de här, vilket såklart föll när jag insåg att båda utgått ur respektive sortiment. Skit också..! Men, om det finns någon där ute i cyberrymden som hittar nytt eller begagnat av dessa, hojta!
 
Fåtölj Hedda Awesome från Åhléns.
 
Slinga "Stråla" med husschabloner från IKEA.

RSS 2.0