Sprickfärdig

Det känns verkligen att magen växer. Huden sträcker och naveln är snart obefintlig. Kan inte låta bli att dra en parallell till den gamla sagan Kattresan, där den stackars katten åt så mycket att den sprack! Vad jag minns så lyckades en skräddare sy ihop katten igen, men vad var det för hemska historier barnen fick växa upp med förr?!

Jo goes Barbapapa

 

I morgon går jag in i vecka 19, och formen börjar likna en Barbapapa. Är svårt att tänka sig att man ska gå minst lika länge till med den där! Dessutom var man ju ovetandes de fem första veckorna, så nog är det långt kvar alltid. 7 extrakilon hittills känns i kroppen vill jag lova!

/Barba-Jo

Bröd

Så här bra kan det bli av att rycka upp sig!

Ett hemligt paket

Idag kom brevbäraren två gånger. Ja, inte på det sättet som talesättet menar... Första gången damp H&M's klubbutskick ner i brevlådan, och Fia sprang sedvanligt och hämtade. Efter någon timme kom det post igen, och hunden tittade på mig som om "Nu igen??!". Denna gång var det tidningen och konstigt nog en postavi - till mig! Jag som inte beställt något. "Avsändare okänd" stod det dessutom på avin. Glad att bli uttvingad (jag sitter mest och ruttnar när jag är ledig) tog jag tag i mig själv, duschade, skrev en inköpslista till brödbak och åkte iväg. Paketet hämtades ut, men inte heller på handstilen kunde jag lista ut vem det var ifrån. Jag lade band på mig själv och tänkte att jag får vänta med att öppna tills jag är hemma igen.

Slutligen färdighandlad och hemkommen fick jag äntligen öppna paketet. Däri låg en söt liten babyfilt med prassliga kaninöron och ett gulligt kort (gjort av kära syster). En liten vänte-present från blivande kusinfamiljen! Tack!


Uppdatering

Blivande moster efterlyste en maguppdatering, och här kommer den:


Kebab

Trots en ledig dag blev det köpemiddag igen. Passade på att premiärbeställa på Frandis och det blev till slut en kebabpizza. Det borde jag inte ha gjort. Stockholmskebab smakar inte alls som kebab ska. Hädanefter bara kebab i Falköping!


Slut på gott

Bara blandat kvar.

Varför är det så få svarta bitar i påsen???

Dagens topp 3

  • Den nyinköpta bilens ESP-system lyste ur funktion redan efter 6 dagar och 50 mil - idag är den fixad och jag behövde INTE betala 6927:- för reparationen!
  • Snälla faster Lotta skjutsade mig ut för att hämta bilen, och jag sparade därmed nästan en timme värdefull morgontid.
  • En kund tackade mig för hjälpen och sa: "Jag har handlat av dig flera gånger och du är alltid så hjälpsam! Och så kan du kassan så bra!"
Jodå, vardagen har sina glimtar!

RSS 2.0