Cykeltankar

Jag vill ha en cykel! Det känns lite drygt att lägga 800:- på ett månadskort när jag bara reser 3 stationer till jobbet. Och regnar det finns ju bilen till hands än så länge.
 
Än så länge. Det är bara knappa tre månader kvar till förskolestart, och då blir det troligen Niklas som tar bilen. Och nu är det bara sex veckor kvar till semestern. Hm... Borde egentligen satsat på en cykel tidigare inser jag nu. Men först ska vi se hur mycket jag blir skyldig tandläkaren. Anar att jag kommer få skäll när jag ska dit nästa vecka, första gången sedan 2009. Ett och annat återbesök till borren har jag starka misstankar om.
 

Viggo Sr

Såhär söt var Viggos pappa när han var liten. Det är mycket pappa i vår lille pojk..!



Fantastiska dag!




Kvalitetstid

Det började med ett ärende på Ikea. Klockan tio steg vi in och började med en frukost i cafeterian. Efter två timmar promenerade vi över till Bauhaus och nu sitter vi intill en hästhage i sommaridyllen och har precis glufsat i oss varsin mjukglass. En helt vanlig måndag, med lite extra kvalitet!



BVC

Nu när jag ändå är i bloggfarten kom jag ihåg att Niklas var med Viggo på BVC i onsdags, bara för skoj skull. Vi var ju där 17 gånger (!) under hans första år, så nu tre månader efter ettårsdagen var vi nyfikna på hur han taktat på. Han har taggat ner lite visade det sig, och bara ökat 340 gram i vikt sedan i februari. Nu väger han 12 770 g och är 80 cm lång, en viktkurva upp och något över medellängd.

Oönskade färdigheter

Utvecklingen går framåt. Med det inte sagt åt rätt håll...
 

Våren exploderade!

Jag satt på balkongen tidigare idag och förundrades över hur lindrigt undan våren jag kom i år, trots att den fullkomligt exploderade på bara några dagar. Vid det här laget brukar jag bli extremt trött, ligga däckad i flera dagar och se ut som om jag blivit misshandlad. Är jag botad?




RSS 2.0