Guldkanter

Mina saker låg mycket riktigt i ett gömt förråd nere i Falköping och hade turen att få lifta med Rebecca och Erik till Stockholm! Jag har dock inte hunnit sätta upp något adventspynt än, man jobbar ju mest hela tiden.

Igår började arbetsdagen lite annorlunda. Modegänget hade trendmöte där vi också fick en praktisk uppgift. Vi blev tilldelade varsitt "fult" plagg (som ingår i det aktuella sortimentet) och skulle matcha detta med andra plagg och accessoarer till att bli en snygg helhet. Det var både roligt och utmanande! Jag måste säga att alla lyckades riktigt bra! Efter övningen fick vi prova allt vi ville och kom åt, gärna sådant vi aldrig skulle prova annars. Det var också nyttigt, och roligt att göra på arbetstid. Dock lite farligt. Plånboken pekar på flera plagg som inte låg i budgeten tidigare.

Det händer nästan alltid någonting på ett varuhus som Åhléns, i synnerhet i stockholmsregionen. Idag var t.ex. Emma Sjöberg hos oss och demade sin nya hudvårdsserie. Inte varje dag man får sådant sällskap i lunchrummet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0