Bassängpremiär

Sedan sent i söndags kväll befinner sig vår lilla familj i Falköping. Fjärde turen på tre månader, ett evigt rännande till olika högtidsdagar. I morgon står lillebror och systerson på födelsedagsschemat, 20 respektive 2 år.
 
Igår hade vi en lugn dag, där vi inte gjorde mycket mer än att ta en kort tur på stan. Den resulterade ändå i en kjol och en blus till mig, presenter till de kommande födelsedagsbarnen och ett par badbyxor till Viggo. Vi har anmält Viggo på babysim med start senare i augusti, men redan idag kom de nya speedosarna till användning. Jag och syrran möttes upp på Odenbadet med våra familjer för att plaska en stund i varmvattenbassängen. Det var uppskattat av alla i sällskapet! Viggo fattade snabbt att han kunde sparka och vifta med sina ben och armar och trivdes som fisken!
 
 
 
Inte nog med träningen på badet, nu på kvällen har han även invigt sin nya hoppgunga på riktigt. Det var en lycklig kille som studsade i dörrhålet. Nu är han jättetrött, men vill som vanligt inte sova. Hans mamma är dock minst lika trött, så nu ska vi krypa ner tillsammans om så snuttetutten ska fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0