Tungvikt

Ny månad, ny kontroll på BVC. Idag var även familjen Fiskmås där med sina tre små, och jag och Viggo höll på att bli attackerade utanför entrén och fick hitta en alternativ ingång. Vågen visade idag 7450 gram och måttbandet fick rullas ut till 63 cm.

Min unge har varit väldigt tjorvig den senaste tiden, och jag tror starkt på att det vankas tänder. Han dregglar något enormt och biter gärna på sin mammas fingrar så fort han kommer åt. Vi som varit bortskämda med lugna nätter har fått smaka på några sömnlösa, med en otröstlig, pruttande son.

Samma period har han utvecklat bubblande högljudda skratt och spänner på charmen när man minst anar. Det är verkligen blandad kompott just nu och dagarna är väldigt intensiva för mamman (därav färre inlägg). Håll tillgodo!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Tänder är ingen hit, stackars Viggo! Ett hett tips är att köpa en bitring som man kan lägga i frysen. Skönt för kliande tandkött!

2012-06-13 @ 22:01:19
URL: http://willem.blogg.se/
Postat av: Behnaz

PLUTTEN då!! Saknar honom:)) kom och hälsa på snart gulle dej. Du är så duktig Johanna. Keep up the good work darling! Puss

2012-06-15 @ 09:51:54
URL: http://behnaz87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0