Födelsedagsveckan

Nu är vi nyligen hemkomna från Viggos farmor, som fyller år idag. Kusinen Sixten och fastrarna var också där, och bebisarna "sjöng" i kör för farmor/mormor. De tystnade tack och lov till slut efter mat i magarna. I present fick Monika en stol av oss allihop. Vi har nämligen diskuterat deras nya matgrupp ett par gånger. När de köpte gruppen ville Monika ha sex stolar till bordet eftersom det har en klaff som kan fällas ut. Lasse tyckte minsann att det räckte med fyra, och efter en kompromiss fick Monika en femte stol. Vilket vi tyckte var helt befängt. Vad ska man med fem stolar till? Då blir det ju i alla fall udda om man fäller ut klaffen! Jag tror Monika blev lite nöjd ändå, Lasse sa inte så mycket :-P

De duggar verkligen tätt den här veckan, födelsedagarna. I måndags fyllde Niklas syster Cissi år, idag var så Monikas tur, i morrn fyller visst undertecknad år, och på fredag är det min svågers tur.

I morgon kväll blir det långresa för familjen "hem" till Falköping. Syrrans man (tillika Viggos fadder) fyller 30, och det ska firas. Dags att packa väskorna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0