Samling och fika

Fotografierna lyser fortfarande med sin frånvaro, men här kommer åtminstone en liten sammanfattning i text från den gångna helgen.

Natten mot lördag anlände vi till Falköping. Vi hade funderat ett tag på att åka ner den här helgen, och nu när nytillskottet i familjen Grimming anlänt rätades alla frågetecken ut. Så - på lördagen var ALLA mina syskon samlade hos mamma, vilket är mycket sällsynt numera. Efter blandade önskemål om fikabröd blev det till slut kakbuffé, med massa smarrigt alltifrån vaniljbullar till biskvier och fruktmousse. Innan skaran splittrades igen knödde vi ihop oss i trappan som förr för fotografering, lite större och några fler...



På söndagen gick vi tipspromenad på Mösseberg. 12 ganska lätta frågor tyckte jag, tills svaren redovisades. Det slutade med ynka sex rätt! Efter promenaden baxade vi oss allihop iväg till Sune och Birgitta (syrrans svärföräldrar) och intog en efterlängtad fika. Därifrån gav vi oss sedan av hem till mamma igen för att grunda med lite sen lunch inför hemfärden.

Innan vi åkte hem skulle vi ta oss en titt på lillasyster Isabellas nyköpta hus med renoveringsbehov. Runt hörnet om hennes hus bor farbror Magnus, som har ett likadant men renoverat hus, så därför sprang vi in där för att undanröja den skepsis som eventuellt hade uppstått hos besökarna. Där klampade vi oanmält runt och pekade och kommenterade - så funkar vi i familjen Ehn! Trots vårt ofina sätt (eller fina om man ser det som beröm) bjöds vi även där på kaffe med tillhörande god hallonpaj. Till slut satte vi oss ändå i bilen för en slutlig resa hem till Stockholm.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Hej!

vad roligt att du hittade till min blogg och tack för tipset om radavstånd! Kul med en till grammatiknisse:-)



Vilken otroligt gullig son du har och fin blogg. Här kommer jag fortsätta att titta in!



ha det så bra



/Evelina

2012-05-08 @ 09:20:14
URL: http://willem.blogg.se/
Postat av: Elias

Är det bara Valter som kollar in i kameran? (möjligtvis Lukas också under luggen) Det är ju rätt roligt :)

Trevligt att ses, även om det var lite hastigt! Kul att få träffa Viggo igen och Filip för första gången!

2012-05-08 @ 21:53:50
Postat av: Johanna

Jag tror att alla andra tittade in i mammas kamera i stället ;-)

2012-05-09 @ 20:17:33
URL: http://mirabellbacken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0