Konsten att aktivera sig

Den senaste milstolpen har visst varat länge. Det är fascinerande tycker jag, hur Viggo lär sig en sak och sedan kan han liksom det. Som att cykla. Sen är han ju av den sorten som aldrig nöjer sig med det han kan, utan vill hela tiden mer. Nuförtiden vill han gärna att man håller honom i händerna och "går". Gå, gå, gå. Men det är ju bra! Frågan är bara om det inte blir för sent att önska sig en lära-gå-vagn till jul...
 
Ståfasen har han utvecklat till att flytta sig lite grann mellan olika möbler och stöd. Det är i gränslandet nu till att kunna ha saker på soffbordet (fjärrkontrollerna slussas från den ena änden till den andra, beroende på var barnet befinner sig för tillfället). Han har även börjat få lite snits på att ta sig ner från stående, men går det lite för hastigt eller är lite för svårt börjar han skrika för att han är rädd.
 
Förra veckan köpte vi en leksak att stoppa bollar i. Det har han så smått börjat förstå. Han har ju några aktivitetsleksaker som han fått tidigare, men som ännu är lite för svåra (som Brio-clownen och byggklossar och så). Jag har lite dålig fantasi när det kommer till att aktivera bebisar. Hjälp, någon?
 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Nog inte för sent med en lära gå vagn. Valter använder fortfarnde sin:) den är väldigt rolig att köra olika saker i.

2012-11-07 @ 19:22:02
URL: http://grimming.blogg.se
Postat av: Evelina

Willem älskar bollar (och har gjort ganska länge). Även saker man trycker på som låter är en hit. För att inte tala om köksredskap som är världens roligaste grej:-) att plocka ur böcker och dvdskivor från någon hylla har han även roat sig med under många timmar de senaste månaderna.
Vet inte om Viggo har samma smak när det gäller leksaker, men nu fick du några tips i alla fall:-)

Svar: Tack för tipsen! Ska se vad vi kan rota fram :-)
mirabellbacken.blogg.se

2012-11-07 @ 19:46:48
URL: http://willem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0