Tiden går - 1 månad

Winston har hunnit passera månadsdagen, och samtidigt hade vi flyt att ha besök av min moster som alltid har sin kamera över axeln. Det har trillat in en hel del bilder i mailens inkorg vilket jag uppskattar mycket!
 
Han är verkligen en liten glädjesten (som namnet betyder), vår Winston! Han fyrar ofta och länge av sina leenden och är en riktig sällskapsbebis. Han älskar när man pratar med honom och njuter av att få pussar på munnen. Helst vill han att man håller honom i famnen, protesterna låter annars inte vänta på sig. Annars är han bara kinkig när magen krånglar, och det är tack och lov ganska skonsamt på den fronten.
 
Vakentimmarna är oftast koncentrerade och varar ca 3 timmar åt gången. Ännu har han ingen fast rutin, men förmiddagarna är oftast den tid han är mest vaken. På nätterna vaknar han ca var tredje timme (plus/minus en timme) och då är det ny blöja och tankning som gäller innan han nöjt somnar om igen. Ibland vaknar han någon extra gång och då vill han gärna sova på min arm - det gillar vi båda två!
 
Det är svårt att inte älska denna lilla goding!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0