Pastasallad i oändlighet

Om någon behöver beräkna italiensk buffé för 90 personer vet jag hur mycket som går åt. Min beräkning på 50 portioner hade nästan räckt till det dubbla nämligen. Att vi sedan blev 30 vuxna gjorde alltså att vi stod med enorma mängder pastasallad efteråt! Vi delade ut till höger och vänster flera dagar efteråt. Tur att folk ändå tyckte det var gott, det gjorde det nästan värt allt slit. Med facit i hand kan man visst förbereda allt dagen innan, grönsakerna blev inte sladdriga som jag hade befarat.
 
Hembakat bröd, mozzarella- och tomatbricka, grillad kycklingfilé, serranoskinka, italiensk salami, pepparsalami, pastasallad, aioli och ranchdressing.
 

Catering hade varit bekvämt... Tack ändå till alla våra souschefs och kallskänkor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0